Prijava Registracija

Poduzetnički portal · Članak

Veličina slova: a A

28 Ou 2017

Na konferenciji Marketing Madness studenti će saznati kako je raditi u marketingu današnjice

Izvor: lider.media · Autor: Lider  

Na konferenciji Marketing Madness studenti će saznati kako je raditi u marketingu današnjice

Marketing Madness, trodnevna marketinška konferencija interaktivnog karaktera koju organizira studentska udruga Hrvatska studentska asocijacija, održat će se 29., 30. i 31. ožujka 2017. godine na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu u Kongresnoj dvorani.

Cilj studentske konferencije je povezivanje mladih, proaktivnih individualaca željnih novih znanja iz područja marketinga i područja njegove primjene. Konferencija će pružiti uvid u aktualne marketinške trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a kroz iskustva istaknutih i uspješnih marketinških profesionalaca, sagledat će se primjena marketinga u različitim aspektima poslovanja.

Trodnevni, službeni program konferencije zamišljen je u obliku dinamičnih predavanja, panel diskusija i ”know-how“ radionica te će sva tri dana trajati od 10 do 17 sati, nakon čega će slijediti neformalni dio konferencije tijekom kojeg će se sudionici upoznavati i povezivati s predavačima kroz program zamišljen u obliku kvizova i zanimljivih zadataka.

Tijekom sva tri dana konferencije, odvijat će se nagradni natječaji u sklopu kojih će dobitnici biti nagrađeni vrijednim nagradama koje su osigurali partneri Marketing Madness konferencije. U sklopu konferencije, prvi puta će se na Ekonomskom fakultetu koristiti Mediatoolkit zid koji će sudionicima omogućiti objavljivanje komentara i statusa vezanih uz MM program, Fotkaona će se pobrinuti za stvaranje dobrih fotografija predstavljajući svoj inovativan proizvod Fotkaona zrcalo, dok će se za siguran prijevoz do konferencije pobrinuti Uber, koji svim novim korisnicima aplikacije, uz korištenje MM promo koda, prvu vožnju do 60 kuna daje besplatno.

Trodnevni program

Trodnevni program povezuje zajednička tema marketinga, no svaki dan zamišljen je kao zasebna tematska cjelina posebnog naziva.

Prvog dana konferencije, naziva MarketIT, teme su uloga i važnost digitalnog marketinga u svijetu brzih i značajnih promjena, a svoja bogata iskustva vezana uz područje digitalnog marketinga, podijelit će marketinški stručnjaci poput Vice Božića, direktora i osnivača digitalne agencije GoAds, Miroslava Varge, SEO-a tvrtke Escape i jednog od prvih certificiranih GoogleAdWords i Analytics trenera u Google Adriatics regiji, Nikole Stolnika, direktora marketinga u uspješnoj mobile gaming tvrtki Nanobit te Ive Glavinić, voditeljice marketinga u Mediatoolkitu. Također, prvi dan konferencije obilježit će panel u kojem će predstavnici uglednih agencija, Nikola Vrdoljak, direktor agencije 404, Boris Zatezalo, Senior Account Manager iz Degordiana, te Igor Mladinović, glavni kreativni direktor agencije Imago&Ogilvy, podijeliti svoja iskustva i razmišljanja na temu „Kreativnost u 21. stoljeću“. Uz niz dinamičnih predavanja i panel, prvi dan konferencije obilježit će i potpisivanje ugovora o suradnji između kreativno tehnološke agencije ENTG, IT tvrtke Span i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Drugi dan konferencije, naziva MarketINC, bavi se temom korporacijskog marketinga, njegovom primjenom na stranom i domaćem tržištu, te ključnim elementima za uspješno provođenje marketinških aktivnosti u korporaciji. Svoja iskustva u korporativnom marketingu, između ostalih će, sa sudionicima, podijeliti: predstavnica tvrtke Coca-Cola Adria, Vesna Vlahović Dašić, direktorica marketinga za Adria regiju, direktorica korporativnih komunikacija u L’ Oreal Adriji, gospođa Irena Šarić Dombaj, brand manager Cedevite, Petar Ninić koji će, tijekom predavanja, predstaviti i novi proizvod, sudionici panela drugog dana s temom „Najveća telekomunikacijska poduzeća u RH“, ujedno predstavnici poduzeća Vipnet, Hrvatski Telekom i Tele2, a radionicu naziva „ Google Data Studio Wow Effect “, održat će Iva Obrovac, Senior performance marketing specijalist te certificirana Google trenerica iz agencije 404.

Zadnji, treći dan Marketing Madnessa, MarkeTHINK, namjenjen je upoznavanju s evolucijom marketinga, odnosno, neuromarketingom i potrošačkom psihologijom, a jedan od predavača ovog dana je Denis Tomić iz Spana, IT tvrtke koja je sukreator aplikacije Emily,hrvatskog IoT rješenja za analizu offline kupovine, koje će, tijekom sva tri dana, biti predstavljeno na Fakultetu. Predavanje trećeg dana održat će i predstavnici Adecco Hrvatske, poznate agencije za posredovanje pri zapošljavanju, predstavnici Ubera Hrvatska te mnogi drugi.

Kako je biti profesionalac u današnjem marketinškom svijetu

Voditeljica projekta, Valentina Prpić, ističe da je Marketing Madness konferencija koju organiziraju studenti za, prvenstveno, studente te je, u tom smislu, cilj potaknuti mlade na proaktivan pristup i sudjelovanje u programu konferencije tijekom koje će, iz prve ruke, saznati kako je biti profesionalac u današnjem marketinškom svijetu, u kojemu značajne promjene svakodnevno mijenjaju „pravila igre“. Konferencija je namjenjena svim studentima te mladim profesionalcima čije je područje interesa marketing. Sudjelovanje u programu konferencije, kao i neformalnom dijelu koji će se svakog dana održati na drugoj lokaciji u centru grada, potpuno je besplatno, no potrebno se prijaviti za sudjelovanje putem linka koji se nalazi na službenoj Facebook stranici Marketing Madness konferencije.


Komentari članka

Vezani članci

Imago Ogilvy - Osvojen ‘Euro Effie‘ za kampanju ‘Boranka‘

21.10.2019.

Dobila ju je za prošlogodišnju kampanju 'Boranka' za naručitelja Savez izviđača Hrvatske koji je pokrenuo volontersku akciju pošumljavanja opožarenih području kako bi u projekt uključio što više građana

Vinkovački stručnjaci za digitalni marketing

16.10.2019.

U stalnoj smo potrazi za kvalitetnim i stručnim zaposlenicima iz raznih sfera digitalnog marketinga, a studentima pružamo mogućnost stručne prakse i stalnog zaposlenja nakon završetka fakulteta

Umjetna inteligencija je pokretač razvoja, ali EU zaostaje za SAD-om i Kinom

03.10.2019.

Podatke treba otvoriti kako bi se olakšao trening umjetnoj inteligenciji, što je mukotrpan rad ukoliko se ne može odraditi automatizmom i nemoguć je za provesti bez dovoljne količine dostupnih podataka. Razvojem umjetne inteligencije zasigurno će doći do

Influenceri će morati potražiti druge poslove, a ni Airbnb-iju se ne piše najbolje

23.09.2019.

1.800 pripravnika Goldman Sacha dolaze iz različitih zemalja i dijelova svijeta. Dolaze iz 465 sveučilišta, govore 46 različitih jezika, a studirali su 61 različitih područja znanosti. Bilo je malo više žena (54 posto) nego muškaraca koji su preuzeli prip

Startup TDA prva je investicijska 'meta' Fil Rougea

03.09.2019.

Financijska injekcija u online platformu koja spaja poduzeća i digitalne agencije vrijedna je 8 milijuna kuna

Tag cloud

 1. 1945 članka imaju tag hrvatska
 2. 1972 članka imaju tag turizam
 3. 1551 članka imaju tag financije
 4. 1250 članka imaju tag izvoz
 5. 846 članka imaju tag zapošljavanje
 6. 982 članka imaju tag svijet
 7. 1011 članka imaju tag poljoprivreda
 8. 972 članka imaju tag trgovina
 9. 838 članka imaju tag investicije
 10. 684 članka imaju tag poduzetništvo
 11. 918 članka imaju tag ict
 12. 966 članka imaju tag EU
 13. 864 članka imaju tag industrija
 14. 770 članka imaju tag menadžment
 15. 571 članka imaju tag malo i srednje poduzetništvo
 16. 923 članka imaju tag kriza
 17. 588 članka imaju tag maloprodaja
 18. 550 članka imaju tag marketing
 19. 508 članka imaju tag tehnologija
 20. 489 članka imaju tag krediti
 21. 367 članka imaju tag poticaji
 22. 429 članka imaju tag obrazovanje
 23. 348 članka imaju tag eu fondovi
 24. 396 članka imaju tag prehrambena industrija
 25. 262 članka imaju tag potpore
 26. 439 članka imaju tag banke
 27. 347 članka imaju tag hotelijerstvo
 28. 380 članka imaju tag hnb
 29. 351 članka imaju tag gospodarstvo
 30. 422 članka imaju tag dzs
 31. 305 članka imaju tag osijek
 32. 333 članka imaju tag agrokor
 33. 300 članka imaju tag hgk
 34. 379 članka imaju tag vlada
 35. 346 članka imaju tag energetika
 36. 351 članka imaju tag porezi
 37. 269 članka imaju tag poduzetnici
 38. 341 članka imaju tag recesija
 39. 378 članka imaju tag BDP
 40. 267 članka imaju tag investicija