Prijava Registracija

Poduzetnički portal · Članak

Veličina slova: a A

20 Lis 2020

[30 ispod 30] Deni Mišlov: Posluje sa svjetskim industrijskim gigantima, širi se na turizam i istražuje podvodnu robotiku

Izvor: www.lider.media · Autor: Nikolina Oršulić  

[30 ispod 30] Deni Mišlov: Posluje sa svjetskim industrijskim gigantima, širi se na turizam i istražuje podvodnu robotiku

Zadarska tvrtka Galo industries radi za neka od najmoćnijih imena automobilske industrije kao što su Ford, Jaguar Land Rover, Audi i BMW, a na čelu joj je Deni Mišlov, mladi uspješni poduzetnik s Liderove liste 30 ispod 30, koji je na svom prvom poslu prepoznao veliku poslovnu priliku. I iskoristio je.

- Po završetku magistarskog studija počeo sam raditi u tvrtki BSA Tec kojoj je temeljna djelatnost bila industrijska automatizacija postrojenja za obradu tekstila. U to vrijeme tvrtka je širila svoje usluge na sektor automobilske industrije i ja sam bio dio tima koji se trebao baviti tom novom granom. Po završetku prvog projekta u automobilskoj industriji zaključili su da im ekspanzija poslovanja u tom smjeru ne odgovara. Kako je naš projekt bio iznimno uspješan i kako smo dobili jako dobre reference tadašnjih klijenata, uvidio sam priliku za nastavak poslovanja u tom sektoru. Nakon razgovora s vlasnicima tvrtke BSA Tec dobio sam odobrenje da osnujem svoju tvrtku i nastavim poslovati u sektoru automobilske industrije, te da se obvezujem da ću u sektoru tekstila poslovati isključivo kao partner tvrtke BSA Tec. Tako sam 29.06.2016., sa svojih 25 godina osnovao tvrtku Galo Industries sa svrhom pružanja inženjerskih usluga u području industrijske automatizacije - prisjeća se Mišlov.

Njegova tvrtka razvija programska rješenja za sustave automatizacije u industrijskim postrojenjima te optimizira proizvodne procese, implementira nove tehnologije i pruža usluge stručnog savjetovanja klijenata. Iako su krenuli s automobilskom industrijom i osigurali dugogodišnje suradnje s velikim brendovima, posao su proširili i na druge sektore.

- Uz redovne projekte vezane za sektor automobilske industrije, kroz sada već skoro pet godina djelovanja, uspjeli smo dobiti ugovore i s tvrtkama iz farmaceutske industrije, industrije hrane i pića, te s tvrtkama koje se bave transportom i logistikom. Svaki novi projekt koji potpišemo imponira na poseban način i naravno kako su projekti iz godine u godinu sve veći u našim ugovorima se pojavljuju sve respektabilnije tvrtke iz područja industrijske automatizacije. Naši najbolji ugovori su potpisani s tvrtkama KUKA, ThyssenKrupp i TMS i takva postignuća smatram izuzetno važnim i velikim u poslovanju jedne male tvrtke - tumači direktor i osnivač Galo Industriesa koje kao svoj najveći dosadašnji uspjeh navodi formiranje, kako kaže, fascinantnog inženjerskog tima.

- Veliko hvala Đaniju, Danijelu, Karlu, Roku i Ivanu na ogromnom doprinosu koji su dali za poslovanje tvrtke Galo Industries - koristi priliku da zahvali timu s kojim svakodnevno surađuje i koji mu pomaže u razvoju poslovanja. Brzinskim pogledom na službenu stranicu tvrtke odmah je jasno da se Mišlov okružio mladim, visokoobrazovanim stručnjacima koji su zajedno s njim budućnost hrvatskog gospodarstva.

Interesantno, prije dvije godine u tvrtki su donijeli odluku da će se dio dobiti tvrtke ulagati u ugostiteljstvo i turizam. Tako je 2018. s radom krenuo objekt OX Meet and Eat, a trenutno je u pripremi izgradnja turističkog smještaja pod nazivom hOXtel.

- Projektom Hoxtel ući ćemo u aspekt društvenog poduzetništva. Objekt je trebao biti završen prije sezone 2020. Međutim, prilikom procesa izgradnje naišli smo na važna arheološka nalazišta, te sad cijeli projekt prolazi kroz reviziju - izvještava nas o najnovijim pothvatima tvrtke Mišlov, strastveni zaljubljenik u arhitekturu i stare gradske kamene kuće. U slobodno je vrijeme uspio renovirati 10 Heritage Rooms i Villu Amore smještene na top turističkoj destinaciji, zadarskom poluotoku.

Što smjera dalje, pitamo ga.

- Planovi za budućnost su uvijek veliki, neki realni neki pak malo manje, ali u mojoj glavi ostvarivi. Veliki trud u poslovnom smislu trenutno ulažemo u proširenje djelatnosti kojima se tvrtka bavi, sklapanju suradnji s obrazovnim institucijama i pokretanje internih R&D projekata. Trenutno smo se usredotočili na istraživanja i razvoj tehnologija namjenjenih maritimnoj primjeni pa nam je centralna sfera interesa za budućnost podvodna robotika i senzorika - kaže dvadesetdevetogodišnji poduzetnik zaraznog entuzijazma.


Komentari članka

Vezani članci

Unatoč pandemiji TOS uspješno posluje u Hrvatskoj i inozemstvu

03.12.2020.

Kneževačka Tvornica opreme i strojeva (TOS), sestrinska tvrtka Bio Pharm Veta i Agrotela GmbH, unatoč pandemiji koronavirusa, ne posustaje u ostvarenju zacrtanih planova. Početkom pandemije ustoličena je nova uprava (Mladen Orešić, Cyriak Laner i Melita S

Otvoren natječaj za poduzetnike - iznosi od 40 do 160 tisuća eura!

03.12.2020.

Do sada je kroz tri spomenuta poziva ukupno ugovoreno 1.722.640,00 eura, što je sjajan rezultat te očekujem veliku zainteresiranost i u četvrtom pozivu. S poduzetnicima koji su primili potporu sam u kontaktu i lijepo je vidjeti kako su se njihove projektn

Novcem za samozapošljavanje pokrenula je biznis proizvodnje kozmetike na bazi kozjeg mlijeka

03.12.2020.

U nemogućnosti pronalaska posla, magistra procesnog inženjerstva Helena Nađ iz Podgorača odlučila se okrenuti pokretanju vlastitog posla. U otvaranju vlastitog obrta nije ju spriječila ni trenutna situacija pa je u jeku koronavirusa, u srpnju, otvorila ob

Teška godina za turizam

03.12.2020.

O tome koliki ćemo oporavak i rast gospodarstva imati u idućoj godini uvelike će ovisiti kakva će nam biti turistička sezona. Hotelijeri smatraju da će i iduća godina biti teška, ali da bi mogla biti bolja nego ova s obzirom na stečena iskustva u pandemij

Pet života Jure Čudine: Zlato izgubljeno u Švicarskoj “upecao” uz Vransko jezero

02.12.2020.

Ovo mi je peti život, kaže karizmatični mentor Farme More i Maslina, televizijskog reality showa koji se odvija na njegovom ekološkom imanju, a čija je priča fascinantna.

Tag cloud

 1. 2072 članka imaju tag hrvatska
 2. 2145 članka imaju tag turizam
 3. 1603 članka imaju tag financije
 4. 1342 članka imaju tag izvoz
 5. 1125 članka imaju tag svijet
 6. 808 članka imaju tag malo i srednje poduzetništvo
 7. 1046 članka imaju tag trgovina
 8. 885 članka imaju tag zapošljavanje
 9. 1073 članka imaju tag poljoprivreda
 10. 989 članka imaju tag ict
 11. 884 članka imaju tag investicije
 12. 716 članka imaju tag poduzetništvo
 13. 1018 članka imaju tag EU
 14. 920 članka imaju tag industrija
 15. 795 članka imaju tag menadžment
 16. 941 članka imaju tag kriza
 17. 630 članka imaju tag maloprodaja
 18. 577 članka imaju tag marketing
 19. 408 članka imaju tag poticaji
 20. 344 članka imaju tag koronavirus
 21. 509 članka imaju tag krediti
 22. 525 članka imaju tag tehnologija
 23. 450 članka imaju tag obrazovanje
 24. 293 članka imaju tag potpore
 25. 351 članka imaju tag opg
 26. 377 članka imaju tag hotelijerstvo
 27. 371 članka imaju tag eu fondovi
 28. 415 članka imaju tag prehrambena industrija
 29. 397 članka imaju tag porezi
 30. 377 članka imaju tag gospodarstvo
 31. 327 članka imaju tag osijek
 32. 436 članka imaju tag dzs
 33. 389 članka imaju tag hnb
 34. 439 članka imaju tag banke
 35. 334 članka imaju tag agrokor
 36. 391 članka imaju tag vlada
 37. 308 članka imaju tag hgk
 38. 354 članka imaju tag energetika
 39. 402 članka imaju tag BDP
 40. 269 članka imaju tag poduzetnici