Prijava Registracija

Poduzetnički portal · Uvjeti korištenja

Veličina slova: a A

Uvjeti korištenja

 

Uvjeti korištenja

Svrha portala je pružanje korisnicima dnevno svježih članaka iz svih hrvatskih dnevnih novina, poslovnih časopisa i drugih medija vezanih uz poduzetništvo i gospodarstvo; zatim vijesti i informacija s područja poduzetništva kao i svih ostalih informacija izravno i neizravno vezanih za poduzetništvo kao djelatnost i/ili kao način života.

Cilj poduzetničkog internet portala www.poduzetnistvo.org je razviti se u one-stop-shop mjesto za male i srednje poduzetnike, obrtnike, buduće poduzetnike i sve zainteresirane i time još više pridonijeti ostvarivanju misije kako ovog portala, a to je pomoć u razvijanju poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Poduzetnistvo.org se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj osobi u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Poduzetnistvo.org zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće snositi odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Pojedini dijelovi sadržaja www.poduzetnistvo.org nastali su kao produkcija sadržaja od strane posjetitelja stranica te CZP i PSP ne mogu odgovarati za eventualno nastalu štetu uzrokovanu takvim sadržajem.